Utilizarea site-ului de comert electronic www.shtires.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. BALAN V. CRISTIAN-VASILE PFA, isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor termeni si conditii fara nicio alta notificare.

Acest magazin Online este operat de catre BALAN V. CRISTIAN-VASILE PFA, Campulung Moldovenesc str. Ion Creanga nr. 1, CIF 36483631, RC F33/472/01.09.16.

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de BALAN V. CRISTIAN-VASILE PFA numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, etc. Compania noastra  se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Toate produsele sunt vandute numai pe baza de factura, astfel ca, in acord cu legislatia fiscala în vigoare, factura trebuie completata, obligatoriu, cu datele complete ale clientului. Plata se poate face in numerar in momentul primirii marfii, in baza unei facturi proforme emisa de compania noastra!

Ofertele prezente pe acest site sunt disponibile in limita stocului afisat. Comenzile si preturile afisate raman ferme doar dupa confirmarea lor de catre un operator al companiei noastre. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software, defectiuni tehnice aparute la server, greseli de tipar, imagini, caracteristici tehnice, etc.

Intregul continut al acestui site www.shtires.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date – este proprietatea BALAN V. CRISTIAN-VASILE PFA si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei BALAN V. CRISTIAN-VASILE PFA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.