• Comandă Online

Pentru o navigare cât mai ușoară îți recomandăm folosirea filtrului din partea stângă a sitelui.

După ce ai ales produsul dorit, selectezi cantitatea, apeși butonul adaugă în coș după care completezi datele de facturare și adresa de livrare (dacă aveți cont creat, trebuie să vă autentificați în pagina de login cu user și parola).

Pentru a plasa o comandă online trebuie să te autentifici în pagina de login cu user și parola. La final vei primi un mesaj de confirmare a finalizării comenzii.

Vă recomandăm să alegeți această variantă deorece pe tot parcursul comenzii veți fi informat prin mail și telefonic despre statusul acesteia.

  • Comandă pe eMail

Puteti oricând să comandați printr-un e-mail trimis la vanzari@shtires.ro. E-mailul trebuie să conțină neapărat un număr de telefon la care să vă putem contacta, datele de facturare și datele de livrare, produsul și cantitatea dorită. Un operator vă va contacta telefonic după care va confirma înregistrarea comenzii.

  • Comandă Telefonică

Puteți comanda produse telefonic apelând numărul de telefon 0752.436.401 sau 0727.164.502. Specialiștii noștri îți vor oferi consiliere astfel să alegi anvelope, jante și alte produse compatibile cu autoturismul tău. Ca și în punctul numărul doi, vom avea nevoie de datele de facturare și adresa de livrare.